Werk Met Mij Samen

VOOR ONDERNEMERS DIE VOORUIT WILLEN IN ONZEKERE TIJDEN

Het hebben van de juiste kennis op het juiste moment kan cruciaal zijn voor je voortschrijdend succes als zelfstandig ondernemer. 


Daarom bied ik verschillende pakketen aan die je van een "plan A" naar een "plan-dat-werkt" helpen. 

De "Versneller" - het meest complete pakket op maat van jouw specifieke noden. 

In dit pakket word ik als het ware een deel van je team.  

In dit programma werken we intensief samen en bekijken hoe het komt dat je vandaag niet de groei verwezenlijkt die wil en welke kansen je nog onbenut laat. We analyseren je mogelijkheden en ik help je beslissen welke actie voor een doorbraak kan zorgen. We berekenen welke doelen haalbaar zijn en bepalen hoe we ze best kunnen realiseren. Centraal hierin staat klantgerichtheid. We bekijken dus niet enkel je aanbod en je kanalen maar ook welke stappen je klant doorloopt en waar in zijn totaalervaring je extra toegevoegd waarde kan creeëren. Op basis van die inzichten kunnen we prioriteiten stellen en enkel die acties uitwerken die het meeste impact hebben op je business resultaten. Om te vermijden dat we onnodig middelen en tijd verliezen testen we eerst of onze acties wel resultaat opbrengen op kleine schaal. 

Het Labo - een 90-dagen vernieuwend ondernemen traject 

Het Labo is een beperkter pakket dan de "Versneller" in die zin dat onze samenwerking op afstand verloopt en ik geen deel uitmaak van je team, maar we eerder als tandem tewerk gaan. We bekijken nog steeds dezelfde aspecten samen en ik begeleid je bij een correcte uitvoering en met verhoogde support. Dit helpt je niet alleen te focussen op de acties die het meeste impact maken, maar gidst je doorheen het hele proces, van idee tot en met uitrol.

Het Masterplan - een 30-dagen intensief mentorship programma

Het "Masterplan" is een 30-dagen intensief mentorship programma dat je snel nieuwe opportuniteiten helpt kaderen en één specifieke meetbare actie test gedurende van 4 weken. In dit programma hebben éénmaal per week een videogesprek en je krijgt ondersteuning per email. 

Events en meetings 

Ben je op zoek naar een spreker over Vernieuwend Ondernemen? Mijn presentaties en workshops zijn gericht op ondernemers en professionals die willen leren omgaan met voortdurende veranderingen en versnelling die digitalisatie met zich meebrengt. 

Ik reik je oplossingen aan... 

Ons uitgangspunt om je te helpen is 12 jaar ervaring en experimenten met verschillende processen en hulpmiddelen voor groei en innovatie. We hebben de beste tools en methoden geselecteerd uit Vernieuwend Ondernemen, Design Thinking,  Lean Sprints, en Respect-Based Marketing en we vertrekken van waar je je bevindt in je ondernemersontwikkeling - en wat je precies wilt bereiken met je zaak. Deze methoden zijn toegankelijk, praktisch en toepasbaar, waardoor de drempel om vernieuwender te ondernemen verlaagd wordt

Marielien Titeux

Workshops

Ik bundelde de antwoorden op de grootste uitdagingen voor ondernemers vandaag in 4 diepgaande Vernieuwend Ondernemen workshops. 

Worden échte vernieuwers nu geboren of gemaakt? Mijn conclusie is dat vernieuwers geboren worden, maar dat zin voor vernieuwing en vaardigheden om te vernieuwen kunnen aangeleerd worden. In tijden van grote onzekerheid, zoals vandaag, waarin klanten en technologische vooruitgang enorm onvoorspelbaar zijn, kan je je als ondernemer maar beter zo goed mogelijk wapenen. 

  • Business Model Vernieuwing. Hoe zorg je ervoor dat je business model mee-evolueert met vooruitgang? Werp een kritische blik op je huidig business model en ontdek nieuwe manieren om meer te verdienen.
  • Kill Your Idea. Hoe vermijd je dat je in de foute ideeën investeert? Voor de durvers ;) Doe de haalbaarheidstoets om te peilen hoe realistisch je nieuwe ideeën zijn.
  • Klantoptimalisatie. Leer meer te verkopen door de ervaring voor je klant te optimaliseren. 
  • Minimum Viable Funnel. Hoe kan je acties uittesten en meten welke effectief opbrengen? Bouw een minimum versie van een online sales funnel die automatisch en met ROI klanten voor je aantrekt.

Je kan vernieuwing aanleren door disruptieve, nieuwe methodes van ondernemen aan te nemen, door nog weinig gekende knowhow toe te passen, en door moderne wendbare tools in te zitten. 


Vernieuwend

Ondernemen


je sleutel tot succes